En fika för bara oss två

By on 13 februari, 2017

imageDet finns så många stunder jag vill göra om. Göra igen. Som den idag, när vi satt och fikade, jag och vår lilla. Det var massor av folk i rörelse runt omkring, massor av ljud från alla håll. Ändå kändes det som att det var bara hon och jag. Som om alla andra, allt det andra, bara var en scen, en bakgrund. Eller något utanför. Något att titta på och lyssna på men inte interagera med. Och när det nu bara var vi två, kunde jag lägga allt mitt fokus på vår lilla. För det fanns ingen som konkurrerade om min uppmärksamhet. Istället såg jag allt som vår lilla tittade på, hörde allt hon lyssnade efter. Såg och hörde hennes alla försök till kommunikation. Och till det fikade vi med en nybakad bagel, drack vatten och kallt kaffe. Hon var nöjd, jag var nöjd.

Posted in: Okategoriserade